Over ons

Routines is de plek waar je voor alle key items op het gebied van dameskleding / damesfashion terecht kunt. Routines doet meiden inspireren; of je nu een mooi item voor je werk, school, lunch, diner of ander feestje zoekt, kun je bij ons terecht.
De nieuwste, leukste én betaalbare dameskleding online vind je sinds 2021 bij www.routinesfashion.nl
Nieuwste dameskleding: wekelijks vernieuwen wij bij Routines een groot stuk van de collectie waardoor je altijd verzekerd bent dat jouw keuze in pas loopt met een van de laatste trends. Geen seizoen lange collecties waar de helft van je school, stad, collega's etc… in voorbij loopt maar sterk gelimiteerde collecties welke wij wekelijks aanvullen met nieuwste items uit Parijs, Amsterdam en Milaan.
Leukste dameskleding: dagelijks zoeken en vergelijken wij met de hele team de trends bij de grootste stijliconen en invloedrijke fashion-bloggers.
Betaalbare dameskleding: nieuw, leuk én betaalbaar! Aangezien wij ons voornamelijk focussen op meiden tussen 16 en 40 jaar letten wij er op dat onze collectie ook altijd betaalbaar is én blijft.
Deze website wordt beheerd door c ("wij") en de goederen die u koopt, worden door ons geleverd. Wij zijn geregistreerd bij de KVK onder nummer 80502148 en met onze maatschappelijke zetel te
Burgemeester van karnebeeklaan 13-B
2585BA , Den Haag
The Netherlands
Ons BTW-nummer : NL003447499B69
Je kunt contact met ons opnemen per e-mail op info@routinesfashion.nl